Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Απρίλιος 2012

Φίλες-οι, Γονείς και Κηδεμόνες.

Πέρασε μια ακόμη χρονιά, με αρκετές δυσκολίες για όλους μας.

Στα πλαίσια της δραστηριότητας μας ως ΔΣ του Συλλόγου Γονέων, καταφέραμε αρκετά και προσπαθήσαμε σκληρά για περισσότερα, μέσα στο όξινο περιβάλλον των πολιτικο-οικονομικών εξελίξεων των τελευταίων 2 ετών.

Με την ενεργή συμμετοχή και ηθική υποστήριξη πολλών Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου Γυμνασίου και Λυκείου, καταφέραμε πολλά και οι προσπάθειες όλων μας, είχαν θετικό αντίκτυπο στα παιδιά μας.

Σε λίγες ημέρες θα αναλάβει δράση το νεο ΔΣ που έχει ήδη εκλεγεί και την σύνθεση του θα δείτε την επόμενη εβδομάδα στο site του συλλόγου μας (που ενημερώνουμε τακτικά) www.26gym.gr.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους απο καρδιάς, παλιούς και νέους φίλους-ες, γιατί με την συμμετοχή σας στις διεργασίες του συλλόγου μας και την αφιέρωση του προσωπικού σας χρόνου, έχουμε την ηθική ικανοποίηση πως καταφέραμε να κάνουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας καλύτερη.

Εύχομαι το νέο ΔΣ να καταφέρει ακόμη περισσότερα και για τον λόγο αυτό θα είμαστε διαρκώς παρόντες για να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση.

Τόσο εγώ, όσο και η αντιπρόεδρος, είμαστε ήδη στο νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου τον οποίο επανενεργοποιήσαμε μετά από την αδράνεια που βρισκόταν για 2 χρόνια.

Με την νεα σχολική χρονιά απο τον Σεπτέμβριο του 2012, θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε στο Λύκειο και τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου πλέον ΔΣ του Γυμνασίου, για να ενισχύσουν τον Σύλλογο Γονεών και με την συνδρομή της άξιας Διευθύντριας του Λυκείου Κας Μασμανίδου, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα μας έχει δώσει εξαιρετικό δείγμα γραφής, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις που θα ωφελήσουν τα παιδιά μας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς (πολιτισμός, επιχειρηματικότητα, τέχνες κά).

Καλό υπόλοιπο για την φετεινή σχολική χρονιά και κάθε επιτυχία στα παιδιά μας.
Με εκτίμηση, Θεοδόσης Μάλαμας

Δεν υπάρχουν σχόλια: