Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 3/11,
ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ.

2 σχόλια:

Theodosis Malamas είπε...

Φίλες-οι. Εκτός των 7 Μελών του ΔΣ στην Γενική Συνέλευση ήρθαν μόλις 21 Γονείς απο τους 200 !!! Απο τον Απρίλιο που ξεκινήσαμε το site του Συλλόγου http://www.26gym.gr για να έχουμε άμεση και πλήρη ενημέρωση των προβλημάτων και των ενεργειών του ΔΣ και να συμμετέχετε όλοι στις αποφάσεις, το έχουν επισκεφθεί μόλις 161 έως σήμερα, αντί των 500-600 επισκέψεων τουλάχιστον που θα έπρεπε. Συνεπώς όσοι δεν συμμετέχετε έως τώρα, σκεφθείτε πως πλέον υπάρχει ενας δυναμικός σύλλογος, με ενα υπερ-δραστήριο ΔΣ το οποίο προσφέρει τον πολύτιμο χρόνο του για να λυθούν τα προβλήματα των παιδιων ΜΑΣ, ΟΛΩΝ μας. Εμείς απλά ζητούμε την συμμετοχή σας. Τα ίδια τα προβλήματα, την επιβάλλουν. Μπορείτε με ενα τηλεφώνημα, fax, sma ή e-mail να δηλώσετε το παρόν και να έχετε μια στοιχειώδη επικοινωνία με το ΔΣ. Κάντε το λοιπόν σήμερα κιόλας. Μπείτε στο site του Συλλόγου > http://www.26gym.gr και στην στήλη ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ θα βρείτε όλα τα τηλέφωνα fax κλπ. Σας περιμένουμε!

γιώτα αραπαντζη-γούσα είπε...

Να διαβάσουμε ιδέες λοιπόν!

οι καιροί είναι δύσκολοι, αυτό είναι δεδομένο.

τα κρατικά πορτοφόλια είναι σφιγμένα, και αυτό είναι δεδομένο.

εμείς είμαστε εδώ να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε.

Προτεραιότητες που είναι σε εξέλιξη:

η αγορά του διαδραστικού πίνακα
η τοποθέτηση του αναβατώριου
η αναδιαμόρφωση στις τουαλέτες

μερικά θέματα πού τέθηκαν στην συνάντηση:

χριστουγεννιάτικο παζάρι
θεατρικό έργο για το τέλος του χρόνου
αναδιάπλαση στο προαύλιο χώρο

χρειάζεται κατά τη γνώμη η περαίωση για κάθε θέμα να γίνεται από μια ομάδα εργασίας, και οι γονείς να δηλώσουν συμμετοχή σε μία από τις ομάδες.

εκτός από τα θέματα προτεραιότητας, δηλώνω συμμετοχή για το παζάρι.

:)
γιώτα